Om oss

Lång erfarenhet och gedigen kunskap

Vi har över femton års erfarenhet av städning och det har skapat ovärderliga kunskaper för oss. Städbranschen är tuff och konkurrensen är stenhård i Stockholm. För oss så handlar det om att sticka ut på rätt sätt och att skilja oss från våra konkurrenter genom att alltid ligga i framkant. Vi håller rimliga priser för våra tjänster, men det är inte det enda vapnet i konkurrenssynpunkt som vi har.

Vårt stora vapen är vår kunniga och skickliga personal. För oss så är varje anställd ovärderlig och vi gör vårt bästa för att behålla dessa. Genom att erbjuda bra villkor så lockar man högre kompetens och skapar dessutom en sund arbetsmiljö där alla trivs och har roligt. Hos oss gäller dubbla kollektivavtalad, försäkring och möjligheter att utbilda sig - och avancera - inom företaget. Det här är en stor skillnad mot hur många andra inom branschen jobbar. Beviset på att vårt sätt att jobba lönar sig ser vi genom en låg personalomsättning och genom att våra kunder ständigt återkommer.

kontorsstädning vasastan

Varje uppdrag vi anlitas för behandlas med lika stort fokus. Vi är lyhörda och lyssnar in kundens behov och önskemål. Det gör att jobbet sker utan missförstånd och utan problem. Vi följer regelbundet upp alla uppdrag och tar eventuell kritik till oss - den gör oss bättre och vi strävar alltid efter att ta nästa steg i vår verksamhet.

ISO-certifiering ger bättre jobb. Vi har ISO-certifiering för miljö, för arbetsmiljö och för kvalitet. Det ger dig en trygghet. Från UC har vi erhållit betyget UC-Guld, vilket innebär Högsta Kreditvänlighet. Vi har ekonomin under kontroll och sköter allt som har med detta att göra. Hos oss förekommer inga oegentligheter.

Vill du veta mer om oss och få en bättre bild av hur vi jobbar? Vi sätter dig gärna i kontakt med våra tidigare - och nuvarande - kunder. Referenser är A och O inom en så pass konkurrensutsatt bransch som vår. Goda referenser får man genom att leverera tjänster av högsta kvalitet. Därför är vi också väldigt stolta över att så pass många står redo att rekommendera oss till andra. Ambitionen är självklar: att du också ska bli en av dessa.

Kontakta oss idag så tar vi de första stegen mot ett framtida samarbete. Välkommen!

Certifierat, erfaret städföretag