Om oss

Lång erfarenhet och gedigen kunskap

Vi på Mukisa Städa & Flytt AB har lång erfarenhet av städning och det har skapat ovärderliga kunskaper för oss. Städbranschen är tuff och konkurrensen är stenhård i Stockholm. För oss  handlar det om att sticka ut på rätt sätt och att skilja oss från våra konkurrenter genom att alltid ligga i framkant. Vi håller rimliga priser för våra tjänster, men det är inte det enda vapnet i konkurrenssynpunkt som vi har.

Vårt stora vapen är vår kunniga och skickliga personal. För oss är varje anställd ovärderlig och vi gör vårt bästa för att behålla dessa. Genom att erbjuda bra villkor så lockar man högre kompetens och skapar dessutom en sund arbetsmiljö där alla trivs och har roligt. Beviset på att vårt sätt att jobba lönar sig ser vi genom en låg personalomsättning, höga kundomdömen och genom att våra kunder ständigt återkommer.

kontorsstädning vasastan

Varje uppdrag vi anlitas för behandlas med lika stort fokus. Vi är lyhörda och lyssnar in kundens behov och önskemål. Det gör att jobbet sker utan missförstånd och utan problem. Vi följer regelbundet upp alla uppdrag och tar eventuell kritik till oss - den gör oss bättre och vi strävar alltid efter att ta nästa steg i vår verksamhet.

Utöver att vi erbjuder städtjänster kan vi även måla väggar, staket och garage för att fräscha upp ert hem eller kontor. Färg som börjat flagna kan ge inomhusmiljön ett sjaskigt intryck och vi kan snabbt måla om för ett mer estetiskt tilltalande samtidigt som det även underlättar att hålla rent framöver. Vi kan även ordna flytthjälp ifall du eller ert företag ska flytta och självklart inkluderar vi flyttstäd i det.

Vill du veta mer om oss och få en bättre bild av hur vi jobbar? Vi sätter dig gärna i kontakt med våra tidigare - och nuvarande - kunder. Referenser är A och O inom en så pass konkurrensutsatt bransch som vår. Goda referenser får man genom att leverera tjänster av högsta kvalitet. Därför är vi också väldigt stolta över att så pass många står redo att rekommendera oss till andra. Ambitionen är självklar: att du också ska bli en av dessa.

Kontakta oss idag så tar vi det första stegen mot ett framtida samarbete. Välkommen!

Certifierat, erfaret städföretag