Tjänster

Städning med mera

Vi erbjuder det mesta inom städning och vi gör detta till både företag och privatpersoner samt till BRF:er och entreprenörer inom byggsektorn. Vårt mål är att kunna leverera tjänster genom hela kedjan - man ska kunna anlita oss för en kombination av flera tjänster och därigenom få en trygg, säker och ekonomisk fördelaktig lösning.

Som privatperson kan du anlita oss för exempelvis hemstädning, fönsterputs, storstädning, städning efter en renovering och mycket mer. Allt detta inkluderas i rut-avdraget och vi ser till att sköta all administration med Skatteverket om du vill använda detta frikostiga avdrag som ger dig 50% rabatt på arbetet.

Utöver kontorsstädning så kan företag anlita oss även för andra tjänster. Vi kan göra rena punktinsatser för exempelvis en fönsterputsning och vi kan exempelvis även hjälpa till med att flytta om det skulle vara så att ni står inför att byta lokaler.

kontorsstädning vasastan

Flyttstädning, transport och målning

Flytt och transport då? Ja, vi har dels en relativt stor fordonsflotta som innebär att vi kan hjälpa till både som bud- och transportfirma. Vi kan frakta avfall på arbetsplatser och vi kan vara behjälpliga om annat ska flyttas - exempelvis möbler. Vi hjälper även till med demontering och montering av föremål under flytt.

Städning på byggarbetsplatser kan innebära att vi städar efter att projektet är slutfört, att vi städar inför ett projekt, att vi städar byggbodar och baracker eller att vi hjälper till med exempelvis en besiktningsstädning.

Behöver ditt hem eller kontor målas om? Eller ditt garage och soprum? Då hjälper vår erfarna personal dig gärna. Vi kan till och med måla ditt staket eller balkong ifall det behövs. En ny kulör eller en uppfräschning av den gamla färgen kan höja rummets eller trädgårdens intryck snabbt och enkelt. Gammal färg som flagnat kan göra att ditt kontor eller hem ser slitet och ovårdat ut trots att miljön är ren och välstädad. Låt oss hjälpa dig att fräscha upp!

Likväl kan fastighetsägare och BRF:er anlita vårt företag och få en stabil, pålitlig partner för exempelvis städning av garage och av trapphus. Skolor kan med fördel kontakta oss för skötsel och städning av alla lokaler.

Kort sagt: vi är ett serviceföretag som kan erbjuda det mesta och vi gör detta med lika stor entusiasm oavsett vilken storlek på jobbet det handlar om, vilket typ av uppdrag det är eller om det innebär ett samarbete på längre sikt eller en ren punktinsats. Vi sätter alltid kunden i första rummet och anpassar oss efter era specifika önskemål och behov.

Vi gör allt inom städ